Inschrijving KunstBakens vanaf 1 maart geopend

Foto: CC0

Oproep aan kunstenaars uit Maas en Waal en daarbuiten: de inschrijving voor KunstBakens 2018, de Maas en Waalse kunstroute, is vanaf 1 maart geopend! Een speciale editie dit keer, want KunstBakens bestaat 10 jaar, een lustrum. De organisatie nodigt kunstenaars uit alle disciplines uit zich in te schrijven.

Route

De route loopt traditiegetrouw door de gemeenten Druten en West Maas en Waal. In deze gemeenten exposeren kunstenaars in hun eigen atelier, maar ook op bijzondere locaties. Centraal in de kunstroute staat de overzichtstentoonstelling, waar elke kunstenaar twee werken exposeert: een vrij werk en een werk dat zijn oorsprong vindt in het woord ‘stroom’.

Stroom

Naast de traditionele kunstroute wil de organisatie kunstenaars in de gelegenheid stellen om een aantal weken voorafgaand aan de route, samen op een locatie te werken om zo tot individuele of gezamenlijke resultaten te komen. Geïnspireerd door het thema ‘stroom’. Daarnaast denken de organisatoren na over extra publiciteit om de activiteiten op deze locatie te volgen.
KunstBakens is een goed bezochte kunstroute, die jaarlijks wordt georganiseerd. Inschrijfformulier, deelnemersvoorwaarden, contactinfo en meer: www.kunstbakens.nl. Inschrijven kan tot 1 mei. Op de website zijn ook foto’s en verslagen te vinden van eerdere kunstroutes. Voor meer informatie: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen