Eerste Kinderloop donatiebox geplaatst

Foto: Samenloop voor Hoop Beneden-Leeuwen

De eerste Kinderloop donatiebox is geplaatst bij Brasserie De Rosmolen in Beneden-Leeuwen! De Kinderloop is een onderdeel van de Samenloop voor Hoop die 15 en 16 september 2018 in Beneden-Leeuwen plaatsheeft.

Tijdens de Samenloop voor Hoop zamelen deelnemers geld in voor KWF Kankerbestrijding door aan een wandelestafette mee te doen. Ook ‘survivors’, mensen die kanker overleefd hebben, lopen een aantal rondes mee. Verder zijn er momenten om naasten te gedenken door een boodschap te vermelden op een papieren zak met zand en een kaarsje erin. Er is al eerder een Samenloop voor Hoop geweest in Beneden-Leeuwen en die was zeer indrukwekkend.

Secretariaat

De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers en die kunnen nog ondersteuning gebruiken. “Wij zijn op zoek naar iemand die ons zou willen assisteren op het gebied van secretariaat. Heb je interesse? Stuur ons een pb of mail ons op [email protected]” De Samenloop voor Hoop zoekt ook welwillende sponsoren. Ook die kunnen contact opnemen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen