Leones verslaat op eigen veld Union

De mannen van Leones hadden het carnaval vandaag niet meer in de benen. De Leeuwenaren boekten op eigen veld een fraaie overwinning op Union.

Voor deze wedstrijd stond Union twee punten voor op Leones. Dat is nu anders. Leones startte de wedstrijd flitsend, in de vijfde minuut lag de bal al in het doel van de tegenstander. Bram Kooijmans scoorde. Na deze vroege treffer gingenĀ  de elftallen voorzichtiger voetballen. Leones brak tweemaal bijna door de stelling van Union heen, maar trof niet nogmaals doel. e ruststand was 1-0.

Bliksemstart

Na de thee begon Leones voortvarend, net als in de eerste helft. Binnen vijf minuten scoorde Joshua Lopez Cuijten namens de Leeuwenaren. Union liet het hoofd niet hangen en wist de aansluitende treffer te maken. Verder dan een doelpunt kwam Union niet, mede doordat Freek Voss van Union met rood van het veld moest.

Zesde

Door deze overwinning is Leones naar de zesde plaats gestegen. Volgende week speelt Leones een uitwedstrijd tegen DVC in Didam.