Nieuw seizoen Tuinen van Appeltern begint op 1 maart

Foto: CC0

Het seizoen van De Tuinen van Appeltern begint op 1 maart aanstaande. Die dag is ook de opening van het nieuwe entreegebouw.

Het nieuwe entreegebouw herbergt onder meer een gezellig tuincafé en een uitgebreide tuinwinkel met allerlei mooie en handige spullen. Op de bovenverdieping van het entreegebouw is ruimte voor tuinactiviteiten waar groene vingers van gaan kriebelen. Ze kunnen bijna niet wachten om in de aarde te wroeten, plantjes te poten en verpoten, alvast wat bloemen voor te zaaien onder glas. Het voorjaar komt eraan!

De Tuinen van Appeltern biedt een breed scala aan voorbeeldtuinen, die samen een prachtig landschapspark vormen dat in alle seizoenen mooi is. Heerlijk om doorheen te wandelen en te kijken, te ruiken, te voelen en te luisteren, want tussen al dat groen hebben de vogels de lente in de bol.

Voor kinderen (en volwassenen die zich zo nu en dan graag kind voelen) is er een stoere buitenspeeltuin, met natuurlijke toestellen. En uiteraard is er gelegenheid om wat te drinken en een hapje te eten. Appeltern, voor Maas en Walers een dagje genieten in hun eigen achtertuin.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen