Bedrijventerreinen West Maas en Waal zijn in trek!

Foto: CC0

De kavels op de bedrijventerreinen in West Maas en Waal gaan als warme broodjes over de toonbank. Op dit moment zijn er nog maar drie kavels te koop. Het gaat om de bedrijventerreinen Veesteeg Oost in Boven-Leeuwen, Lageweg in Dreumel en Kapelstraat in Maasbommel.

Ondernemers vestigen zich in West Maas en Waal

West Maas en Waal is in trek. In 2017 vestigden verschillende ondernemers van buiten de gemeentegrenzen zich in de gemeente. Dit deden zij op zowel nieuwe als bestaande bedrijvenlocaties. Ook lokale ondernemers willen weer investeren zodat zij hun bedrijf kunnen uitbreiden. Zij kiezen steeds vaker voor een nieuwe locatie op één van de bedrijventerreinen in West Maas en Waal. Wethouder Bos: ”Meer bedrijvigheid betekent meer investeringen. Dit heeft niet alleen effect op de werkgelegenheid maar ook op onze woningbouw en de leefbaarheid in onze dorpen”.

Nog slechts enkele kavels te koop

Op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel zijn drie kavels verkocht. De overige zes zijn onder optie. Op het bedrijventerrein Kapelstraat in Maasbommel is recent één kavel verkocht. De laatste kavel is onder optie. Alleen het bedrijventerrein Veesteeg-Oost biedt ondernemers nog mogelijkheden om zich te vestigen. Het gaat in totaal om 1,3 hectare. Geïnteresseerde ondernemers moeten echter snel zijn; er zijn al drie belangstellenden. Bedrijfsfunctionaris J. (Jaimy) Hattu is hiervoor contactpersoon (T: 14 0487). Omdat de ‘voorraad’ kavels steeds kleiner wordt, onderzoekt West Maas en Waal hoe zij eventuele toekomstige uitbreidingen kan faciliteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen