In Beneden-Leeuwen kan nu reclamebelasting worden geheven

Foto:

Op dinsdag 30 januari hebben de gemeente West Maas en Waal en Stichting Ondernemersfonds Beneden-Leeuwen (SOBL) de samenwerkingsovereenkomst Reclamebelasting officieel getekend.

Dankzij de ondertekening kan er vanaf nu reclamebelasting worden geheven in het centrum van Beneden-Leeuwen en Heemstrade. Met deze inkomsten wil de stichting het centrum nog beter op de kaart gaan zetten.

Stichting Ondernemersfonds

Het ondernemersfonds is een initiatief van ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen. Het invoeren van het fonds in een afgebakend gebied van Beneden-Leeuwen zorgt ervoor dat er meer financiële middelen vrij komen voor (nieuwe) evenementen, de dorpsconciërge en promotieactiviteiten. Daarnaast wordt ook de zogenoemde ‘freerider problematiek’ aangepakt.

Streven van de stichting

Een veilig en aantrekkelijk winkelhart is het streven. Een aantrekkelijk winkelhart leidt tot meer klanten en daarmee tot meer omzet voor de ondernemers. Hierdoor wordt de levendigheid voor inwoners vergroot, net als de leefbaarheid van de gemeente en het ondernemersklimaat. Samen stap voor stap sterker!

De stichting bestaat uit voorzitter Chris van Oijen en bestuursleden Willie van Wamel, Bram van Koolwijk, Henk Heijmans, Maarten Kocken en Marco van den Bogaard.

Reacties

article
2656
Heffing reclamebelasting nu mogelijk in Beneden-Leeuwen
Op dinsdag 30 januari hebben de gemeente West Maas en Waal en Stichting Ondernemersfonds Beneden-Leeuwen
https://west-maas-en-waal.nieuws.nl/nieuws/2656/leeuwen-nu-reclamebelasting-worden-geheven/
2018-02-08T21:35:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/372/2018/02/08214506/Ondertekening-overeenkomst-nieuw.jpg
Gemeente, Nieuws