Jochem en Stan ambassadeurs Groepen.nl

Foto: Groepen.nl

Groepen.nl verwelkomt twee Bekende Nederlanders als ambassadeurs: Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen. De presentator en zanger zetten zich vol passie in om het merk Groepen.nl nog meer te versterken.

Stan en Jochem beginnen vol trots aan hun ambassadeursschap. De heldere en overzichtelijke werkwijze van Groepen.nl was hiervoor doorslaggevend. Stan en Jochem: ‘’Medewerkers en directie zijn zich dagelijks bewust van de materie waar ze zich in begeven. Na een verblijf in één van de accommodaties keren groepen terug met een voldaan en uitgerust gevoel. Tijdens het bevestigen van een boeking of het afhandelen van vragen weten alle medewerkers binnen Groepen.nl deze ‘sfeer’ vast te houden en daar waar mogelijk zelfs nog te versterken. Wij zijn dan ook trots op ons ambassadeursschap en zien een goede samenwerking tegemoet.’’

Winactie: herinneringen maken

Mooie herinneringen zijn erg waardevol, veel belangrijker dan de materiële dingen in het leven. Dat je deze mooie herinneringen kunt maken in een groepsaccommodatie is mooi en heel bijzonder. Ieder weekend gebeuren er namelijk weer heel veel mooie dingen op de diverse locaties. Juist daarom gaat Groepen.nl, samen met Stan en Jochem, op zoek naar deze verhalen. Verhalen waarin mensen uitleggen hoe zij een verblijf voor zich zien en welke herinneringen ze denken te gaan maken in een accommodatie. Met de 10 mooiste, leukste, en grappigste aangeleverde verhalen gaan Stan en Jochem aan de slag. Samen met de groep gaan ze een dagje op bezoek bij deze accommodaties om te filmen. Na een reeks van 10 afleveringen met mooie verhalen, mag de groep met de meeste stemmen een weekend verblijven in zijn of haar gekozen groepsaccommodatie.

Over Groepen.nl

Met meer dan 700 groepsaccommodaties in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl marktleider in de verhuur van accommodaties voor grote en kleine groepen. Of dit nu is voor een familiereünie, vriendenweekend of zakelijke bijeenkomst: Groepen.nl bezorgt de mooiste tijd voor elkaar momenten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen