Volop kerstconcerten in West Maas en Waal

Foto: CC0

In deze tijd van het jaar zijn her en der kerstconcerten, ook in West Maas en Waal zetten koren en orkesten hun beste beentje voor.

In Dreumel is zelfs al een kerstconcert geweest, op zondag 10 december. De komende concerten in West Maas en Waal op een rijtje:

Beneden-Leeuwen

Zaterdag 16 december van 20.00 uur tot 22.00 uur: Kerstconcert m.m.v. het Maas en Waals Mannenkoor en Harmonie Koning Willem III. Kaarten à 10 euro in de voorverkoop bij Cultureel Centrum d’n Bogerd, van Heemstraweg 53, Bruna, Markt 9-3 Druten. MFA De Rosmolen, Leliestraat 19, Lemmers Zaadhandel, van Heemstraweg 57 Beneden-Leeuwen.
Of via de leden van de verenigingen.

Maasbommel

Zondag 17 december van 15.00 uur tot 17.00 uur: Kerstconcert in de kerk, van Zangvereniging Charm. Zanggroep Charm zingt o.l.v. Pieter Boer in winterconcert SAMEN een mooie mix van winterse popsongs en bekende en minder bekende kerstnummers. Entree 6 euro,- p.p. incl. consumptie. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten verkrijgbaar aan kassa, maar ook vooraf te reserveren via [email protected]. Charm brengt hetzelfde concert op vrijdag 22 december vanaf 20.00 uur in de protestantse kerk in Bergharen.

Alphen

Zaterdag 23 december om 18.00 uur: Kerstconcert samenwerkende fanfares St. Lambertus en St. Barbara en om 20.30 uur: Kerstconcert samenwerkende fanfares St. Lambertus en St. Barbara. Beide concerten zijn in de kerk in Alphen.
Er zijn nog kaarten beschikbaar bij de volgende voorverkooppunten: dorpshuis De Hucht in Alphen en Enorm Dick Smits in Dreumel. Kaarten kosten 7,50 euro.

Boven-Leeuwen

Zaterdag 23 december van 20.30 uur tot 22.30 uur: Kerstconcert m.m.v. Gery Vermeulen, Freddy van Maurik, Arjen Reeser en diverse zangers.Het concert is in de Willibrorduskerk. De toegang is gratis. Er klinken fraaie kerstsongs, popsongs met toepasselijke muziek uit het klassieke en het licht-klassieke genre. Sfeervol gecompleteerd met poëzie. Gastspreker is Gerard Worm.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen