Doe mee aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids!

fotowedstrijd
fotowedstrijd
Foto:

De gemeente West Maas en Waal roept haar inwoners op mee te doen aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018-2019.

Aankomend voorjaar verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente West Maas en Waal. Net als vorige jaren wordt die samen met de inwoners gemaakt. Daarom is er ook dit jaar weer een fotowedstrijd. De winnende foto’s krijgen een plaats in de gemeentegids. Het thema van dit jaar is: ‘Actief in West Maas en Waal’

Het moet duidelijk zijn dat de foto´s in West Maas en Waal zijn genomen. Te denken valt aan de verschillende sportactiviteiten maar ook het recreëren in de gemeente. Zolang de inwoners maar onderdeel zijn van de foto´s.

Meedoen?

Deelnemers sturen hun foto(‘s) vóór 10 januari 2018 naar [email protected] onder vermelding van hun naam, telefoonnummer en adresgegevens.

Spelregels

Voor de spelregels kijk op www.westmaasenwaal.nl

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gids. Ook de beste overige inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids.

Winnaars

Een jury, bestaande uit diverse medewerkers van de gemeente, beoordeelt de inzendingen. De winnende foto’s worden het eerste kwartaal van 2018 bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen