Creatieve ondernemers verenigen zich in Broedplaats Maas en Waal

Foto: CC0

Broedplaats Maas en Waal is een plek waar kunst ontkiemt, waar ideeën ontstaan en creaties het daglicht zien. Kunstenaars en creatieve ondernemers komen er samen en werken er.

De locatie van Broedplaats Maas en Waal is MFA d’n Hoender in Dreumel. Daar was ruimte vrij om een ‘nest’ te bouwen waar kunst en creativiteit hoogtij vieren. De huidige deelnemers aan Broedplaats Maas en Waal zijn Francien Krieg, Maik Jansen, Berlinde Aalberts, Karin Ploeg en Caitlin Sas. Francien Krieg is kunstenares en wil schilderlessen gaan geven vanuit Broedplaats Maas en Waal. Maik Jansen is fotograaf en zocht een locatie om een studio in te richten, klanten te ontmoeten en samen te werken met andere kunstenaars. Ook Caitlin Sas is fotograaf. Broedplaats Maas en Waal is voor haar een inspirerende omgeving waar ze kan fotograferen, maar ook bureauwerk kan doen. Berlinde Aalberts ondersteunt jongeren bij het verstevigen van hun identiteit. Ze kan in de broedplaats workshops en trainingen geven en klanten coachen. Verder ziet ze de aanwezigheid van andere ondernemers als een mogelijkheid om te sparren, als bron van inspiratie. Karin Ploeg combineert in haar nieuwe onderneming kunst en coaching. Ze zoekt in de broedplaats groepsdynamiek.

Informatieavond

Broedplaats Maas en Waal heeft nog ruimte voor nieuwe ondernemers, het nest is nog niet vol. Vier mensen kunnen zich nog bij het initiatief aansluiten, liefst uit disciplines die nu nog niet vertegenwoordigd zijn. Denk aan design, architectuur, etc. Op 30 november houden de vijf oprichters een informatieavond in d’n Hoender in Dreumel. Aanmelden is nodig, dit kan via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen