Bijeenkomst over lang, comfortabel en veilig thuis wonen

Foto: Gemeente West Maas en Waal

Zo lang mogelijk in hun vertrouwde eigen huis blijven wonen, dat willen veel ouderen. Soms blijkt dat er dan kleine aanpassingen in of rond het huis nodig zijn. De bijeenkomst Thuis met het Grootste Gemak gaat hierover.

De acht seniorenverenigingen in de gemeente West Maas en Waal houden – met ondersteuning van de gemeente – drie informatiebijeenkomsten ‘Thuis met het Grootste Gemak’. Het doel is om niet alleen de oudere inwoners van de gemeente maar ook hun (klein)kinderen te informeren over de mogelijkheden om langer gezond, veilig en comfortabel thuis te kunnen blijven wonen. De eerste bijeenkomst was op 20 juni.

Informatiemiddag

Op donderdag 23 november is de tweede informatiebijeenkomst van 13.00 – 17.30 uur in MFA De Rosmolen in Beneden-Leeuwen
Aanmelden kan tot 16 november via [email protected] of via T (06) 288 787 13

Op maandag 27 november is de derde informatiebijeenkomst van 13.00 – 17.30 uur in Dorpshuis De Schuur in Appeltern.
Aanmelden kan tot 16 november via [email protected] of via T (0487) 56 15 30

Huistest

Een manier om uw huis te controleren op toekomstige problemen is het maken van de Gelderse huistest. De uitslag van de huistest laat zien op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze beter geschikt te maken voor de toekomst.

Woonadviseur

Maak een gratis afspraak met een woonadviseur. Dit is een vrijwilliger. De woonadviseur komt bij u op bezoek. Samen loopt u door uw woning om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Hij of zij kan u ook helpen met het invullen van de Gelderse huistest. Voor het maken van een afspraak met een van de woonadviseurs, neem contact op met I. (Ilse) Tax, gemeente T 14 0487, E [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen