Van Wijk Bouw Dreumel BV koopt kavel bedrijventerrein Lageweg Dreumel

Foto: Gemeente West Maas en Waal

Van Wijk Bouw Dreumel BV heeft een kavel van 1.499 m² met bedrijfswoning gekocht op het nieuwe bedrijventerrein Lageweg.

Van Wijk Bouw Dreumel BV is gespecialiseerd in het metsel-, steiger- en lijmwerk in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel zakelijk als particulier. De nieuwbouw is voor Jeroen van Wijk een jongensdroom die uitkomt. Jeroen: ‘’Een loods bouwen voor zakelijke doeleinden en een woonhuis voor mijn gezin, dit wordt een mooi begin van het nieuwe jaar!’’

Wethouder Bos: ‘’Maas en Waal en Dreumel in het bijzonder kan trots zijn op opnieuw een ondernemer die investeert in de toekomst’’.

Opties

De eerste twee kavels met bedrijfswoningen op bedrijventerrein Lageweg zijn verkocht aan lokale ondernemers uit Dreumel. Er lopen nog verschillende opties. Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar kavels te koop, die nog te variëren zijn in grootte. Ondernemers die zich graag vestigen op dit bedrijventerrein kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, J. (Jaimy) Hattu via T: (0487) 599 549 of [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen