West Maas en Waal beloont goede ideeën voor gezonde leefstijl!

Foto: CC0

De gemeente West Maas en Waal stelt geld beschikbaar voor initiatieven die gezond eten en bewegen bevorderen. Organisaties kunnen online een subsidieaanvraag indienen voor hun activiteit. Jaarlijks stelt de gemeente twee keer 750 euro beschikbaar voor zo’n initiatief.

Aanvraagformulier

Alle officieel geregistreerde organisaties in West Maas en Waal kunnen via de website van de gemeente het aanvraagformulier ‘Bevordering gezondheid: gezonde voeding en gezond bewegen’ invullen. Op dit formulier staan ook de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie. Een van de voorwaarden is dat meerdere partijen (minimaal twee) samenwerken aan een activiteit. Voor een activiteit die in 2018 plaatsvindt, is de uiterste indieningstermijn 31 januari 2018.

Doelstelling

Met de subsidieregeling wil de gemeente bijdragen aan het behalen van de doelstelling van Stichting Maas en Waal in Beweging. Deze doelstelling luidt: dagelijks bewegen en gezond eten en drinken moet voor alle inwoners van West Maas en Waal en Druten mogelijk en vanzelfsprekend zijn.

Maas en Waal in Beweging biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van gezonde activiteiten. Initiatiefnemers die hulp nodig hebben bij het schrijven van een plan en/of een samenwerkingspartner zoeken, kunnen hiervoor contact opnemen met de stichting: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen