JYSK opent grote woonwinkel in Beneden-Leeuwen

Foto: JYSK

JYSK opent op woensdag 19 juni een nieuwe winkel in Beneden-Leeuwen. Het wordt de 104e winkel van de Deense retailer in Nederland en de eerste in de regio Rivierenland.

JYSK neemt de plek in van BCC op winkelboulevard Heemstrade in Beneden-Leeuwen. “Deze regio was al heel lang een grote witte vlek op de kaart van JYSK. We zijn blij dat we eindelijk een prachtige locatie hebben gevonden waar we de inwoners van Beneden-Leeuwen en omgeving kennis kunnen laten maken met onze goede aanbiedingen”, vertelt Store Manager Jelle Wijnberger.

Warm welkom

Het team in Beneden-Leeuwen kan alvast rekenen op een warm onthaal. “We krijgen veel leuke reacties van mensen die alvast even binnen komen kijken. Ze zijn blij dat we hier een nieuwe winkel openen. Uiteraard nodig ik iedereen uit om bij de opening een kijkje te komen nemen”, vertelt Jelle.

De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1000 vierkante meter en wordt volledig ingericht volgens het nieuwste concept. Naast een houtlook vloer en sfeervolle verlichting komen er drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

Openingsacties

JYSK viert de opening in Beneden-Leeuwen met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Store Manager Jelle Wijnberger met zijn team het lintje door.

Na de opening in Beneden-Leeuwen heeft JYSK 104 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Over JYSK

JYSK is een internationale retailketen met Scandinavische roots die het stylen van elke ruimte, in elk huis en elke tuin, makkelijk maakt. Met meer dan 3.300 winkels en webshops in 48 landen zijn de geweldige aanbiedingen en goede service van JYSK altijd dichtbij, op welke manier de klant ook wil winkelen. In Nederland telt JYSK 103 winkels verspreid door het hele land.

Oprichter Lars Larsen opende zijn eerste winkel in 1979 in Denemarken. Tegenwoordig heeft JYSK 30.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet in boekjaar 2022/23 bedroeg 5,2 miljard euro. JYSK is onderdeel van het familiebedrijf Lars Larsen Group.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen