Leones klopt Concordia Wehl

Leones 1 begon de nieuwe competitie zondag 24 september met een uitwedstrijd tegen Concordia Wehl. De Leeuwenaren wonnen de wedstrijd met 1-4.

Een overtuigende zege dus voor Leones. In de eerste minuut waren de Leeuwenaren al dichtbij een treffer. Die viel toen nog niet, maar later in de eerste helft schoot Milo Prins raak uit een voorzet van Bram Kooijmans. De tegentreffer liet niet lang op zich wachten. Nog voor rust stond Leones echter weer voor, Kooijmans bediende Dylan van de Ven die de bal in het net werkte.

Tweede helft

Na rust voorkwam de lat een doelpunt van Concordia. Dit was het laatste gevaar van de ploeg uit Wehl. Leones kreeg ruimte voor snelle uitvallen en profiteerde tweemaal. Dylan van de Ven gaf twee keer de voorzet, Joshua Lopez Cuijten was beide keren de afmaker.

Zondag 1 oktober volgt de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Spero, aanvang 14.00 uur.