Pleinpopweekend: muziek, vermaak en gezelligheid in Alphen

Foto: publiek domein

ALPHEN – Het Pleinpopweekend staat voor de deur, gepland op 5, 6 en 7 april van dit jaar.

Het festival begint op vrijdag 5 april met een line-up van drie volledige bands: Bouke & The Elvis Matters Band, André Hazes live met band en The Dirty Daddies. Tussen de acts door zal DJ Roy zorgen voor de muzikale omlijsting.

Op zaterdagavond wordt het een echt Hollands feestje met een vleugje Duitse sfeer. Optredens van Jeffrey Heesen, Jannes, Tino Martin, Gerard Joling, Otto Lagerfett, René Schuurmans en DJ Roy staan op het programma.

Muziek en gezelligheid zijn voor alle leeftijden, en dat geldt ook voor het hele Pleinpop-weekend. Op zondag kunnen zelfs de jongsten de sfeer van Pleinpop proeven met extra entertainment buiten de tent. Er zijn een kleine zweefmolen, draaimolen, diverse springkussens, schminkstands en mega bungeetrampolines voor de durfals. Kinderen betalen geen entree en alle attracties zijn gratis, dus de portemonnee kan thuisblijven. Jong en oud kunnen genieten van een dag vol muziek en entertainment. Naast Coverband PROOST! zullen ook John de Bever, Marco Schuitmaker, Helemaal Hollands en DJ Roy ervoor zorgen dat iedereen de dansvloer opgaat.

Wil je Bouke & The Elvis Matters Band, André Hazes live met band, The Dirty Daddies, Tino Martin, Gerard Joling, John de Bever, Marco Schuitmaker of een van de vele andere topartiesten live zien optreden? Koop dan kaarten via de website of ga langs bij de voorverkoopadressen: dorpshuis De Hucht en De Tingieterij in Alphen, en GBI Dick Smits in Dreumel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen