Leones slikt wederom nederlaag: DCS trekt aan het langste einde

Foto: CC0

Leones heeft voor de tweede week op rij een teleurstellende nederlaag geleden, deze keer tegen DCS. De wedstrijd kenmerkte zich door een bedrukte sfeer met weinig toeschouwers; zowel Leones als DCS had slechts een handvol supporters. De afwezigheid van cruciale spelers door blessures na de winterstop en een gebrek aan vorm bij enkele spelers resulteerden in een moeizame eerste helft, met veel foutieve passes en beperkte kansen voor Leones.

In de tweede helft bracht de teruggekeerde spits Laurens van Dreumel enige verbetering in het spel van Leones, wat leidde tot meer kansen. Desondanks slaagde Leones er niet in te scoren. Tegen de verhouding in nam DCS de leiding door een doelpunt van invaller Mats Bosma, profiterend van aarzelend optreden van de Leones-verdediging. Ondanks late aanvalspogingen slaagde Leones er niet in de overwinning te heroveren, aangezien DCS zich met massale verdediging staande hield.

Met deze tweede tegenvaller in twee weken heeft Leones nu rust tot 25 februari, wanneer ze sc Westervoort thuis ontvangen. Op zondag 18 februari staat er een oefenwedstrijd tegen Woezik gepland om 12.00 uur op het eigen sportpark.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen