Carolien (38) en haar gezin uit Boven-Leeuwen beleefden zaterdag 9 december een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

Foto: Sanneke Haas

Afgelopen zaterdag stond Caroline (38), haar partner Paul (39) en zoontje Rens (8) een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker gelukt om een bijzondere Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met elkaar volop genieten. Carolien heeft in 2020 namelijk borstkanker gekregen. Later bleek zij uitzaaiingen naar haar lever en ruggenmerg te hebben. Dit heeft veel invloed op haar leven en op dat van de rest van het gezin.

Het gezin van Carolien is door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Er is een gepersonaliseerd programma gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de interesses, hobby’s en voorkeuren van het hele gezin. Toen het gezin zaterdag arriveerde op Center Parcs de Eemhof, werden ze feestelijk ontvangen op de rode loper. Later die ochtend moesten zij de puzzels op zien te lossen in de escaperoom en reden ze mee in één van de snelle sportauto’s.

Na een uitgebreide lunch maakte het gezin een ritje in de koninklijke koets op weg naar het wonderlijke paleis. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet, waarna het gezin van Carolien met liefde werd uitgezwaaid. Op deze manier vormde deze dag écht een lichtpuntje in een moeilijke tijd.

Over Stichting Opkikker

Als je langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Zo helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek gezinslid per jaar.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen