Fotoserie: Feestelijke Sfeer op Kermis Dreumel 2023

Dreumel, 6 augustus 2023 – Het is feest in Dreumel! De jaarlijkse Kermis Dreumel is in volle gang en biedt volop vermaak voor jong en oud. Het evenement begon op zaterdag 5 augustus en zal doorgaan tot en met dinsdag 8 augustus.

Op zondag 6 augustus kunnen bezoekers zich verheugen op DJ Martin, die van 16.00 uur tot maar liefst 01.00 uur de muziek zal verzorgen bij zaal ’t Centrum.

Ook op dinsdag 8 augustus kunnen feestgangers genieten van DJ Edwin, bekend van ‘Vinyl on wheels’, die van 20.00 uur tot middernacht het publiek zal vermaken.

Naast de vele attracties en kraampjes op de kermis, kunnen bezoekers in de avonden dus ook dansen op de spetterende muziek bij zaal ’t Centrum.

Op de dinsdag is er bovendien een gezellige braderie in de Rooijsestraat en de Zwaanstraat. De toegang tot deze braderie is gratis, waardoor iedereen van harte welkom is om deel te nemen aan de gezelligheid en koopjes te ontdekken.

Vergeet niet op de foto te klikken om de fotoserie van Kermis Dreumel 2023 te bekijken en een glimp op te vangen van de feestelijke sfeer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen