’s Heeren Loo zet in op eigen medewerkers als ambassadeurs

Foto: ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo is altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende zorg- en kantoorfuncties. Met ruim 1000 locaties verspreid over het land is er voor mensen die werk zoeken altijd wel een baan in de buurt te vinden.

Altijd een plek vrij

Zorgorganisatie ’s Heeren Loo zet in op eigen medewerkers als ambassadeur voor werken in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Als je in deze zorg werkt, weet je als geen ander hoe het is om cliënten in het dagelijks leven verder te helpen. Vanuit die beleving en ervaring kunnen medewerkers op hun beurt mensen in hun eigen netwerk enthousiasmeren om bij ’s Heeren Loo te komen werken. Met de zogenoemde TIP-campagne worden medewerkers enthousiast gemaakt op zoek te gaan naar nieuwe collega’s. ’s Heeren Loo heeft op verschillende plekken in het land een feestelijk aangeklede stoel neergezet. Deze stoel staat symbool voor de vrije plekken die er zijn, een gastvrij gebaar naar nieuwe collega’s die welkom zijn om plaats te nemen. Medewerkers die een nieuwe collega werven, worden hiervoor vanuit de organisatie op een leuke manier beloond.

Lies en Maja

Lies en Maja werkten beiden al eerder bij ’s Heeren Loo, maar vonden later werk buiten de organisatie. Lies keerde al snel weer terug bij ’s Heeren Loo, en dankzij haar werkt Maja er sinds kort ook weer.

Lies: “Ik wist dat Maja veel voor ’s Heeren Loo kon betekenen. Met haar kennis, persoonlijkheid en voortvarendheid is het een collega met wie ik graag samenwerk. Samen kunnen we het verschil maken. Maja is betrokken, kundig, benaderbaar, professioneel, creatief en open. Door haar enthousiasme en bevlogenheid maakt ze collega’s bewust van het belang van de gezondheid van onze cliënten. En legt ze uit hoe zij hieraan kunnen bijdragen.”

Maja: “Ik had een mooie baan binnen kindergeneeskunde, maar ik zat er niet op mijn plek. Toen ik Lies sprak vroeg ze mij waarom ik niet terugkwam. Ik moest daar even over nadenken, maar raakte al snel enthousiast. Kort daarna kon ik aan het werk als verpleegkundig specialist en was ik weer collega van Lies. Vanuit ’s Heeren Loo wordt geïnvesteerd in een landelijke samenwerking tussen alle verpleegkundig specialisten. Samen kijken we naar de gemaakte beleidstukken en denken we mee. We krijgen ruimte om vanuit onze eigen expertise bij te dragen.”

Reacties