Waalstroom Notarissen & Adviseurs gaat verder als Daad Notarissen

Foto:

De fusie betreft het samengaan van vier dorpsnotarissen met ieder een algemene praktijk en een eigen vestiging. De vier vestigingen zijn gelegen in drie verschillende gemeenten. Hierdoor profileert Daad Notarissen zich vanaf heden als de familienotaris van Beek, Beuningen, Druten, en Groesbeek.

De nieuwe kantoororganisatie stelt zich ten doel als generalist een brede doelgroep te ondersteunen vanuit verschillende vakinhoudelijke rechtsgebieden. Voor zakelijk, privé, vereniging en stichting.

‘Als organisatie willen we ons kenmerken als betrokken, flexibel en dienstbaar. We helpen vooruit. Niet alleen nu, maar juist ook met het oog op de toekomst. Met advies en begeleiding, een leven lang.’ Aldus Teun Timmermans.

Met de propositie ‘voor een helder verhaal’, wil Daad Notarissen de notariële zaken behapbaar maken voor iedereen en zich als familienotaris – met nadrukkelijke aandacht voor het menselijke aspect – onderscheiden van de markt

Pieter Bisschop vult aan: ‘Op de belangrijkste, moeilijkste en mooiste momenten zijn wij er voor onze klanten. We maken het verschil met persoonlijke betrokkenheid en een eerlijk advies. Toegankelijkheid en oplossingsgerichtheid staat in de praktijk centraal. Maar boven alles is het onze daadkrachtige dienstverlening waarin we gaan uitblinken’.

Aangesloten bij Netwerk Notarissen

Daad Notarissen is aangesloten bij branchevereniging Netwerk Notarissen en streeft middels kennisdeling en samenwerking naar verbetering van het kwaliteitsniveau binnen de sector.

Daad Notarissen. Voor een helder verhaal.

Reacties