Weekendafsluitingen tussen knooppunt Ewijk en afrit (17) Ravenstein

Foto: Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat voert komend weekend onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A50. Hierdoor is de A50 afgesloten voor het doorgaande verkeer tussen knooppunt Ewijk en afrit Ravenstein, in de richting van Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

De afsluiting geldt onder meer voor snelweg A326/A50, verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Bankhoef komende vanuit Wijchen, in de richting van Eindhoven/ ’s-Hertogenbosch. Ook de afrit (17) Ravenstein van de A50 richting Eindhoven/’s-Hertogenbosch is afgesloten.

Extra reistijd

De afsluiting geldt van vrijdag 15 oktober 21.00 uur tot maandag 18 oktober 06.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd, die kan oplopen tot 30 minuten.

Voegovergangen

De onderhoudswerkzaamheden betreffen regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail.  Bij de A50 worden de voegovergangen hersteld.

Omdat onderhoudswerkzaamheden weersgevoelig zijn, kunnen bij slecht weer de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Reacties