Geslaagde Botary 2021 in Appeltern (foto’s)

Appeltern – Afgelopen zondag was het tijd voor de Botary 2021, alle teams stonden vol energie aan het startveld. Na een korte toespraak van Burgemeester Vincent van Neerbos waren de eerste teams er klaar voor, na het aftellen gaf Burgemeester Vincent van Neerbos het startsein. Onder een stralende zon konden de toeschouwers alles mooi volgen via de livestream.

De winnaar van Botary2021 is geworden: RC Tiel-Waalstreek. Zij geven hun prijs van €3500,= door aan st. Henricus, tot behoud van het fiets- en voetveer op de Waal. Op de 2e plaats staat RC Middenbetuwe-Valburg. Hun prijs van €2500,= gaat naar het Outward Bound project. De 3e prijs van €1500,= is gewonnen door RC Nijmegen-Zuid en gaat naar st. Hulpdienst Nijmegen ter ondersteuning van onder andere ouderen en mantelzorgers.

Winnaar van de halve finale is RC Beuningen-Wijchen in combinatie met Lyonsclub Wijchen en hun prijs van €1000,= gaat naar de aanschaf van een Tovertafel voor dementerende ouderen van het Zanddonkhuis in Beuningen. Winnaar van de troostfinale is RC Weert; de prijs van €500,= gaat naar sponsoring van een student watermanagement aan het IHE instituut in Delft.

Klik op fotoserie om de foto’s te bekijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen