Nieuwbouw aan het Pleinstraatje in Maasbommel

Martin Scherpenborg (links) en René Cruijsen (rechts)
Foto: West Maas en Waal

Maasbommel wordt weer een aantal woningen rijker. Gemeente West Maas en Waal en Van den Bosch Vastgoed ondertekenden onlangs de overeenkomst voor het realiseren van het nieuwbouwplan ‘Kasteelhofje’ in Maasbommel.

Aan het Pleinstraatje, achter het oude gemeentehuis, in Maasbommel worden 2 vrijstaande en 7 levensloopbestendige woningen gebouwd. In het nieuwbouwplan ‘Kasteelhofje’ komt ook een blok van 5 rijwoningen voor verhuur.

Wethouder Cruijsen: ‘Ik ben blij dat deze ontwikkeling nu eindelijk gerealiseerd wordt. Het Kasteelhofje is een aanwinst voor dit sfeervolle stukje Maasbommel.’

De eerste stappen van initiatiefnemer Van den Bosch Vastgoed uit Boven-Leeuwen werden in 2006 al gezet. De bedrijfslocatie, waar al jaren een oude meubelfabriek leegstaat, was lange tijd een doorn in het oog van het dorp. Eindelijk is de locatie klaar voor mooie woningen, passend bij dit karakteristieke stukje van de Hanzestad.

Geïnteresseerden voor een koopwoning kunnen contact opnemen met Van Erp Makelaardij. De verkoop van de woningen start eind maart.

Reacties

Cookieinstellingen