Containers voor incontinentie- materiaal en luiers verdwijnen

Foto: CC0

In de laatste week van dit jaar halen we de containers voor incontinentiemateriaal en babyluiers in alle dorpen weg. Vanaf dat moment moet u al dit materiaal bij het restafval doen. Voor onze inwoners met incontinentiemateriaal hebben we vanaf 1 januari 2021 een financiële regeling.

Financiële regeling voor inwoners met incontinentiemateriaal

Maakt u gebruik van incontinentiemateriaal? U kunt dan vanaf 1 januari 2021 in aanmerking komen voor een regeling. Eén van de voorwaarden is dat u aantoont dat u dit materiaal gebruikt. Dit doet u door een pakbon, aankoop-, afhaalbewijs of verklaring van de huisarts over uw incontinentie.

Voldoet u aan alle voorwaarden dan krijgt u van ons €125,- per jaar.

Aanvragen van de financiële regeling

Wilt u in aanmerking komen voor de regeling? Vul dan het aanvraagformulier in. U vindt dit vanaf 1 januari 2021 op onze website: www.westmaasenwaal.nl/incontinentie. Daar vindt u ook alle informatie over de regeling. U kunt ook contact opnemen met ons via 14 0487.

Babyluiers horen bij het restafval De afgelopen 1,5 jaar konden babyluiers ook in de containers voor incontinentiemateriaal. Dit was een mooi voordeel voor de groep mensen die hiervan gebruik maakte. Vanaf 1 januari 2021 moeten babyluiers gewoon bij het restafval. Dit gebeurt ook in alle gemeenten die samenwerken met Avri.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen