Ondernemersontbijt West Maas en Waal was groot succes

Foto: Gemeente West Maas en Waal

Vandaag, 17 november, is het de Dag van de Ondernemer. Speciaal voor deze gelegenheid hield de gemeente West Maas en Waal een ondernemersontbijt met workshop.

Ruim 75 ondernemers hebben zich laten inspireren door LinkedIn kenner bij uitstek, Anton Honing. Hij gaf een korte workshop over LinkedIn – optimalisatie voor bedrijven. Na deze workshop konden ondernemers gezamenlijk discussiëren over vooraf bedachte vragen zoals: Met welke ondernemer zou u wel eens willen ruilen? Wethouder Bos: ‘’Zoveel ondernemers bij elkaar is prachtig. Het is voor de ondernemers en mijzelf een kans om te horen wat er leeft, waar de prioriteiten liggen voor de toekomst en welke lessen we daaruit moeten trekken’’.

Dag van de Ondernemer 2017

Vandaag bedankten we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vierden we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land, regio en gemeente. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 roept MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uit tot Dag van de Ondernemer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen