Lintjesregen West Maas en Waal

Frank Tengnagel
Frank Tengnagel
Foto: West Maas en Waal

Op vrijdag 26 april werden vijf inwoners uit West Maas en Waal verrast met een Koninklijke Onderscheiding tijdens de Lintjesregen, geleid door Burgemeester Vincent van Neerbos.

Frank Tengnagel ontving het lintje voor zijn langdurige inzet als vicevoorzitter en later voorzitter van Carnavalsvereniging De Braoiers, zijn betrokkenheid bij stichting Dag van Leeuwen en zijn rol als Sinterklaas tijdens lokale evenementen.

Jos van Wamel werd onderscheiden voor zijn oprichting van Stichting Energy4all en zijn inzet voor stichting Tim Foundation. Daarnaast heeft hij bijgedragen aan de oprichting van netwerkclub ‘Ondernemers ontmoeten’ en is hij bestuurslid van Herensociëteit Lauwe.

René Theunissen kreeg een lintje vanwege zijn bijdrage aan de oprichting van koor Trug in de Tèd en zijn vrijwilligerswerk bij Zorggroep Maas en Waal. Ook is hij actief betrokken bij Carnavalsvereniging De Braoiers.

Mieke Debast werd geëerd voor haar jarenlange inzet voor het schoonhouden van het oorlogsmonument, haar bijdrage aan de Sinterklaasviering in Wamel en haar actieve rol binnen de zwerfafvalbrigade.

Gerrie Strik ontving de onderscheiding vanwege haar langdurige penningmeesterschap bij bridgevereniging De Zevensprong en haar betrokkenheid bij lokale initiatieven, waaronder de geschiedkundige Stichting Tremele en de KBO seniorenvereniging.

Jos van Wamel
René Theunissen
Mevrouw Strik
Mevrouw Debast
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen